Massage i Kungälv

Hejsan svejsan! Nu mår min kropp väldigt bra och det är tack vare en fantastisk massage hos Carpe Punctum i Kungälv, det var precis vad jag behövde när jag gick upp i morse och var stel i hela kroppen. Jag vet inte orsaken till att min kropp kändes helt orörlig men jag visste att det här skulle aldrig gå att jobba med så därför ringde jag och bokade tid för massage. Det händer ibland att jag vaknar med värk och stelhet i kroppen, jag har sökt hjälp för det men det är inte riktigt någon som vet vad det beror på. Jag förstår att man ibland inte kan få fram exakta orsaker på saker och ting som sker i ens kropp men det kan vara väldigt ansträngande att behöva ta sig till jobbet med smärta. Det hjälper heller inte med några tabletter utan det enda som brukar hjälpa är massage alternativt att bara ligga kvar i sängen och vila hela dagen. Men jag måste arbeta för att få in pengar och tack vare mitt friskvårdsbidrag så kan jag någon gång i månaden gå på massage så det är jag väldigt tacksam för. Kanske är det så att min kropp är extra känslig mot kyla för detta problemet är inte alls lika vanligt under sommarhalvåret, men å andra sidan så tycker jag då borde läkarna kunna ha svar på varför det skulle vara så. Hur som helst så finns det inte så mycket att göra åt situationen, det är bara kämpa på som vanligt och hoppas att det någon gång försvinner. Ett alternativ kanske skulle vara att börja motionera leta, det brukar lösa de flesta problemen säger dom ju. Men det är inte alls lika skönt som massage, så jag håller mig nog till det. Nu ska jag åka ut på jobb i Kungälv så det var nog allt för idag!