Städfirma i Eslöv

Hejsan på er

Denna veckan ska en städfirma från Eslöv komma hem till oss och se över vårt hem för att kunna ge oss en offert för att göra veckostädning hos oss. Vi har haft i åtanke ganska länge nu att ta hjälp av en städfirma men det har inte blivit av. Men så satt vi och pratade om det i helgen så nu ska vi verkligen göra det och prova ett tag för att se om det kan kännas som att det underlättar vardagen lite.

Jag har själv mått ganska dåligt av stress ett tag och känner mig överhopad med måsten, både hemma och på jobbet. Och då älskar jag både mitt jobb och min familj, men ibland blir det bara för mycket av allting. Mitt i allt så sätter jag väldigt hög press på mig själv och vill att allt ska vara så bra som bara möjligt och det gör ju inte att stressnivån sjunker. Det är så lätt att hamna in i en negativ spiral och bryter man inte mönster då och gör något annorlunda så kan man ju bli riktigt sjuk. Där vill jag inte hamna utan jag vill ta tag i det nu och se vad för förändringar vi kan göra nu direkt.

Första steget är att anlita en städfirma och att jag har fått boka in en eftermiddag i veckan där jag får avsätta tid för mig själv. Om jag tar en promenad, bokar ett yogapass eller går på stan är upp till mig, men det ska vara tid för något som inte är ett måste. Det är alltså inte extra tid för att hinna gör ärenden, städa eller fixa saker som man annars har svårt att hinna. Det är tid för återhämtning på olika sätt. Man får prova sig fram vad som fungerar så hoppas att detta blir bra. Var rädda om er!