Vassvikens Gammalt & Nytt

Hej och hallå alla mina trevliga och glada läsare. Det är så otroligt roligt att handla på loppis, jag har skrivit om det förut men nu skriver jag om det igen, kan bara inte låta bli! I det här inlägget vill jag tipsa er läsare som är på jakt efter loppisfynd om en underbar loppis i Karlstad med omnejd! Jo det är verkligen så med Vassvikens Gammalt & Nytt att denna loppis på sätt och vis är en mobil loppis med verksamhet både hitan och ditan.  

Så här är det, att det finns en fast butik i Ånimskog, men ägaren åker runt till en del städer och orter och tar då med sig olika prylar och på så vis så blir denna loppis tillgänglig även för dem som vill handla på loppis i Karlstad, men även på andra orter också. Intresset för gamla saker vet jag att jag delar med flera av mina läsare. Jag har som sagt skrivit om diverse secondhandbutiker och otaliga loppisar som jag har besökt men om just Vassvikens Gammalt & Nytt har jag faktiskt inte skrivit om förut. Det finns en och annan trevlig loppis i Karlstad med omnejd att besöka, och nu vill jag som sagt tipsa er om just denna loppis så att ni också ska få möjlighet att skynda er och fynda på denna loppis i Karlstad med omnejd. Det är särskilt spännande med denna loppis att det finns prylar ifrån alla tidsepoker i historien, nästan! Jag är en sådan där nyfiken person så jag vill väldigt gärna att ni skriver och berättar om vad ni gjorde för fynd på Vassvikens Gammalt & Nytt, om ni bestämmer för att avlägga en visit där!